Ëndrra jonë

Gjithkush ka një ëndërr të përjetshme. Një udhëzues që të drejton të mos e humbasësh objektivin në jetë. Ne jemi një kishë që gëzojmë marrëdhënien me Atin tonë qiellor, plot me entuziazëm, duke e njohur atë çdo ditë e më shumë në nivel personal. Ne jemi një familje që qëndron së bashku përmes dashurisë pa kushte ku udhëhiqemi nga drejjtues shërbëtor dhe jetojmë në unitet të vërtet Ndërsa kisha rritet ne zhvillohemi përmes grupeve të vogla duke pasur një influencë pozitive në familjet tona, miqtë dhe shoqërinë tonë. (Veprat 2:42-47).